U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 20 maart 2019, 14.01u

Voorzitter
De voorzitter

Tweede lezing

Dames en heren, aan de orde is de tweede lezing van het ontwerp van decreet betreffende het individueel bezoldigd personenvervoer.

De in eerste lezing door de plenaire vergadering aangenomen artikelen worden als basis voor de bespreking genomen. (Zie Parl.St. Vl.Parl. 2018-19, nr. 1780/8)

– De artikelen 1 tot en met 44 worden zonder opmerkingen aangenomen.

De tweede lezing is gesloten.

We zullen straks de hoofdelijke stemming over het ontwerp van decreet houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.