U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 februari 2019, 14.02u

Voorzitter
Mededelingen van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, ik heb nog twee mededelingen.

Eerst en vooral: mevrouw Elke Sleurs is vandaag jarig. (Applaus)

En ik had de bedoeling om afscheid te nemen van de heer Jenne De Potter, maar omdat hij niet meer aanwezig is, zal ik in uw naam een zeer mooie inhoudelijke brief aan hem sturen om hem te bedanken voor zijn bijdrage die hij de afgelopen jaren aan dit parlement en aan de Vlaamse Gemeenschap heeft geleverd. (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.