U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 februari 2019, 14.02u

Voorzitter
Politieke fracties
De voorzitter

Wijziging in het bestuur

Dames en heren, bij mail van 6 februari 2019 deelt de CD&V-fractie mee dat zij de heer Peter Van Rompuy heeft aangesteld als nieuwe fractievoorzitter. (Applaus bij CD&V, de N-VA, Open Vld, sp.a en Groen)

De voorzitter

Wijziging in de samenstelling

Dames en heren, bij brief van 6 februari 2019 bevestigen de heer Peter Van Rompuy, voorzitter van de CD&V-fractie, en de heer Maurice Helsen dat de heer Maurice Helsen vanaf zijn eedaflegging deel uitmaakt van de CD&V-fractie.

Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging
Regeling van de werkzaamheden

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.