U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 9 januari 2019, 14.02u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, voor deze vergadering wordt beëindigd, wil ik u allemaal een gezond, deugddoend en creatief 2019 toewensen. Ik hoop dat dat voor iedereen in goede gezondheid mag gebeuren, want dat is niet altijd vanzelfsprekend. Voor het overige, we zien wel waar we uitkomen in mei. Dat wachten we nog af. Laat het u allemaal goed gaan. (Applaus)

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen opnieuw bijeen op woensdag 16 januari 2019 om 14 uur.

De vergadering is gesloten.

Ik wens iedereen een vredevolle en behouden thuiskomst.

– De vergadering wordt gesloten om 17.55 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.