U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 9 januari 2019, 14.02u

Voorzitter
Commissie voor Mobiliteit en Openbare Werken
De voorzitter

Verkiezing van de tweede ondervoorzitter

Dames en heren, de Open Vld-fractie draagt de heer Sas van Rouveroij voor als tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Mobiliteit en Openbare Werken, ter vervanging van de heer Mathias De Clercq, die geen Vlaams volksvertegenwoordiger meer is.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Dan verklaar ik de heer Sas van Rouveroij verkozen tot tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Mobiliteit en Openbare Werken.

Commissie voor Leefmilieu, Natuur, Ruimtelijke Ordening, Energie en Dierenwelzijn
Mededeling van de aanwijzing van deelstaatsenatoren

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.