U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 9 januari 2019, 14.02u

Voorzitter
Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid
De voorzitter

Verkiezing van de eerste ondervoorzitter

Dames en heren, de Open Vld-fractie draagt mevrouw Daniëlle Vanwesenbeeck voor als eerste ondervoorzitter van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid, ter vervanging van mevrouw Emmily Talpe, die geen Vlaams volksvertegenwoordiger meer is.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Dan verklaar ik mevrouw Daniëlle Vanwesenbeeck verkozen tot eerste ondervoorzitter van de Commissie voor Economie, Werk, Sociale Economie, Innovatie en Wetenschapsbeleid.

Samenstelling van de commissies
Commissie voor Leefmilieu, Natuur, Ruimtelijke Ordening, Energie en Dierenwelzijn

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.