U bent hier

In de kijker

Plenair debat over Septemberverklaring Vlaamse Regering

De Vlaamse volksvertegenwoordigers debatteren in de plenaire vergadering over de Septemberverklaring van de Vlaamse Regering, waarin de algemeen maatschappelijke situatie en de krachtlijnen van de begroting voor 2019 worden geschetst. Na het debat stemt het parlement over de Septemberverklaring.

Video

Verslag

Opening van de vergadering
Verontschuldigingen
Mededeling van de aanwijzing van een deelstaatsenator
Samenstelling van de commissies
Ingekomen documenten en mededelingen
Mededeling van de voorzitter
Regeling van de werkzaamheden

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.