U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 13 december 2017, 14.03u

Voorzitter
De voorzitter

Intrekking

Dames en heren, vanmiddag heeft de heer Joris Vandenbroucke bij motie van orde een voorstel tot spoedbehandeling gedaan van het voorstel van resolutie van Tine Soens, Katia Segers, Güler Turan en Joris Vandenbroucke betreffende professor Ahmadreza Djalali, die in Iran tot de doodstraf veroordeeld is.

Mevrouw Soens heeft het woord.

Tine Soens (sp·a)

We hebben beslist om het voorstel van resolutie voorlopig in te trekken, omdat we tot een akkoord zijn gekomen binnen de meerderheid en de oppositie. We zullen het voorstel van resolutie zo dadelijk opnieuw indienen.

De voorzitter

Is de tekst van dat nieuwe voorstel van resolutie er? Neen? Dan zal ik de vergadering schorsen tot de tekst is rondgedeeld.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.