U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 29 november 2017, 14.01u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, ik wil u het heuglijke nieuws meedelen dat mevrouw Freya Saeys vandaag opnieuw haar activiteiten is begonnen als volksvertegenwoordiger. (Applaus)

Zij is moeder geworden van Jack, die geboren is op 24 augustus 2017, en die een veel rustiger kind is dan het eerste kind – hebt u mij gezegd. We zijn blij dat u terug bent. (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.