U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 25 september 2017, 13.59u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Collega's, er is een kleine wissel in het voorlopig Bureau doorgevoerd. De heer Orry Van de Wauwer is het jongste lid, geboren op 1 maart 1988. De heer Francesco Vanderjeugd is de tweede jongste, geboren op 3 februari 1988. Ze zijn alle twee tijdelijk secretaris tijdens deze openingsvergadering.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.