U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 28 juni 2017, 14.01u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, bij brief van 28 juni 2017 neemt mevrouw Caroline Bastiaens met ingang van 4 juli 2017 ontslag als Vlaams volksvertegenwoordiger.

Ik stel voor de agenda van woensdag 5 juli 2017 aan te vullen met het onderzoek van de geloofsbrieven en de eedaflegging van een nieuw lid. Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.