U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 10 mei 2017, 14.18u

Voorzitter
Verontschuldigingen
De voorzitter

Ik deel aan de vergadering mee dat er verontschuldigingen zijn ingekomen van de volgende leden:

Rik Daems, Mercedes Van Volcem, Manuela Van Werde: ambtsverplichtingen;

Ingeborg De Meulemeester, Peter Persyn, Hermes Sanctorum-Vandevoorde, Sabine Vermeulen: familieverplichtingen;

Ortwin Depoortere, Martine Fournier, An Moerenhout, Steve Vandenberghe, Freya Van den Bossche, Francesco Vanderjeugd, Johan Verstreken: gezondheidsredenen.

Minister Sven Gatz en minister Liesbeth Homans hebben zich verontschuldigd voor de toespraak van de heer Frans Timmermans.

Opening van de vergadering
Toespraak van de heer Frans Timmermans, eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en Europees commissaris voor Betere Regelgeving, Interinstitutionele Betrekkingen, Rechtsstatelijkheid en het Handvest van de Grondrechten, betreffende het witboek over de toekomst van Europa

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.