U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 3 mei 2017, 14.04u

Voorzitter
Verontschuldigingen
De voorzitter

Ik deel aan de vergadering mee dat er verontschuldigingen zijn ingekomen van de volgende leden:

Caroline Bastiaens, Vera Celis, An Christiaens, Grete Remen: ambtsverplichtingen;

Hermes Sanctorum-Vandevoorde: familieverplichtingen;

Guy D'haeseleer, Jan Durnez, Lies Jans, Sabine Vermeulen, Johan Verstreken: gezondheidsredenen.

Ik wil toch nog eens extra benadrukken dat de gezondheidstoestand van Jan Durnez goed is, en dat we blij zijn dat Steve Vandenberghe hier vandaag opnieuw in levenden lijve aanwezig is. (Applaus)

De gezondheidstoestand van de andere afwezigen ken ik tot mijn spijt niet, maar ik zal u daar verder van op de hoogte houden.

Opening van de vergadering
Ingekomen documenten en mededelingen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.