U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 25 januari 2017, 13.58u

Voorzitter
Politieke fracties
De voorzitter

Wijziging in de samenstelling

Dames en heren, bij brief van 18 januari 2017 bevestigen de heer Bart Somers, voorzitter van de Open Vld-fractie, en mevrouw Daniëlle Vanwesenbeeck dat mevrouw Daniëlle Vanwesenbeeck deel uitmaakt van de Open Vld-fractie.

Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging
Samenstelling van de commissies

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.