U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 5 oktober 2016, 14.01u

Voorzitter
Commissie voor de opvolging van het klimaatbeleid in Vlaanderen
De voorzitter

Verlenging van de werkzaamheden

Dames en heren, op 15 juni 2016 besliste de plenaire vergadering de werkzaamheden van de Commissie voor de Opvolging van het Klimaatbeleid in Vlaanderen te verlengen tot uiterlijk eind oktober 2016.

Het Uitgebreid Bureau van dinsdag 27 september 2016 stelt voor dat de commissie haar werkzaamheden zou voortzetten tot uiterlijk eind december 2016.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Dan is aldus besloten.

Themadebat over de alternatieve financiering van overheidsinvesteringen
Ingekomen documenten en mededelingen

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.