U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 16 maart 2016, 14.01u

Voorzitter
Vlaams Instituut voor Vrede en Geweldpreventie
De voorzitter

Coöptatie van een lid in de raad van bestuur

Dames en heren, bij brief van 29 februari 2016 deelt mevrouw Mieke Van Hecke, voorzitter van het Vlaams Instituut voor Vrede en Geweldpreventie, mee dat de raad van bestuur van dat instituut op 21 januari 2016 akte heeft genomen van het ontslag van de heer Bilal Benyaich als gecoöpteerd lid en op 23 februari 2016 in zijn plaats de heer Khalid Benhaddou heeft gecoöpteerd.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.