U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 17 december 2015, 9.00u

Voorzitter
Verwelkoming
De voorzitter

Collega’s, we verwelkomen een buitenlandse delegatie in het Vlaams Parlement.

In het Russisch gaat het als volgt: ‘Dabró pazhálovatj vo Flamándski parláment’. (Applaus)

De voorzitter is de heer Vladimir Torlopov, ex-president van de Republiek Komi, de heer Stepan Zhiryakov, voorzitter van de wetgevende assemblee van de regio Trans-Baikal, de heer Oleg Kazakovtsev, vicepremier van de regio Kirov, en de heer Nikolay Dannov, secretaris. Van harte welkom in het Vlaams Parlement.

We vinden het altijd een heel grote eer dat men ons parlement bezoekt, zeker uit het grote Rusland. De gastheer vandaag is niemand minder dan de heer Peter Van Rompuy. (Applaus)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.