U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 2 december 2015, 10.32u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Geachte collega’s, dames en heren ministers, graag nodig ik u nu, samen met de jubilarissen en hun echtgenoten/partners, uit in de Schelp, waar het Vlaams Parlement u een wandelbuffet aanbiedt.

Mag ik aan de andere genodigden op de publiekstribune vragen om nog even te blijven zitten tot de Vlaamse volksvertegenwoordigers de Koepelzaal hebben verlaten, en zich dan bij ons te voegen in De Schelp?

Wij komen om 14 uur opnieuw bijeen om onze reguliere agenda aan te vatten.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 12.06 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.