U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 28 september 2015, 14.03u

Voorzitter
Politieke fracties
De voorzitter

Wijziging in de samenstelling

Dames en heren, bij brief van 14 september 2015 delen de heren Chris Janssens, voorzitter van de VB-fractie, en Ortwin Depoortere mee dat de heer Ortwin Depoortere vanaf het moment van zijn eedaflegging deel uitmaakt van de VB-fractie, wat niet tot enige verwondering blijkt te leiden.

Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging
Verkiezing van het Bureau

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.