Functie:

Als ombudsman of ombudsvrouw vervul je een brugfunctie tussen burgers en beleidsmakers. Samen met een dynamisch en gemotiveerd ombudsteam lever je dagelijks een bijdrage om de relatie tussen de burger en de overheid te verbeteren. Je leidt het ombudsteam als een echte people manager en je neemt een onpartijdige, transparante houding aan in de klantgerichte dienstverlening. Kortom, je vervult een boeiende, maatschappelijk waardevolle functie die veel voldoening geeft.

Profiel:

Je bent in het bezit van een universitair diploma en je hebt minstens vijf jaar nuttige beroepservaring op juridisch, administratief of sociaal gebied, of op een ander gebied dat nuttig is voor de uitoefening van de functie.
We verwachten daarnaast dat je een goede coach en een doordachte beslisser bent!

Aanbod:

Als Vlaams ombudsman of ombudsvrouw word je aangesteld voor een mandaatperiode van zes jaar (met inbegrip van een proefperiode van één jaar), maximaal verlengbaar voor eenzelfde periode.

Je krijgt een zeer competitief salaris in een managementfunctie. Bijkomende relevante werkervaring kan in aanmerking genomen worden. Verder krijg je naast een eindejaarstoelage en vakantiegeld een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering voor jou en je gezin, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer of vergoeding voor verplaatsingsonkosten, fietsvergoeding, thuiswerkvergoeding, …).

Je kan bij Search & Selection vrijblijvend een salarissimulatie aanvragen.

Geïnteresseerd?

Stel je kandidaat! Solliciteren kan tot uiterlijk 24 september 2023. Meer informatie over de vacature en de selectieprocedure vind je via deze link.  Meer informatie over de Vlaamse ombudsdienst vind je hier.

Scroll to top