Search in Vlaams Parlement

Vandaag (10 november) verwelkomde het Vlaams Parlement een groep UNIZO-bedrijfsleiders. De reden van hun bezoek? Een stage in het Vlaams Parlement! Iedere 'stagiair' kreeg een Vlaams volksvertegenwoordiger als meter of peter die hen kennis liet maken met de werking van het parlement. 

Open relatie met het middenveld

Het Vlaams Parlement vindt het belgangrijk om een open relatie te hebben met de hele samenleving. Daarom organiseren we al sinds 2007 stages met middenveldorganisaties. Via deze stages krijgen de deelnemers een beter inzicht in de werking en rol van het Vlaams Parlement. Een uitstekende manier om de onderlinge banden nog strakker aan te halen. 

Groep UNIZO-ondernemers poseert voor foto met Vlaamse volksvertegenwoordigers

Meter en peters nemen ondernemers op sleeptouw

Een van de middenveldorganisaties die al jarenlang deelneemt aan deze stageformule is de Unie van Zelfstandige Ondernemers (UNIZO). Ook dit jaar waren ze opnieuw van de partij met een groep van 10 zelfstandige ondernemers. Alle ondernemers kregen bij aankomst een Vlaamse volksvertegenwoordiger toegewezen als 'peter' of 'meter'. Die gaf hen een persoonlijke rondleiding in het Vlaams Parlement. 

Relevante themas

Thema Internationaal ondernemen

Internationaal Ondernemen

Scroll to top