Search in Vlaams Parlement

De Vlaamse week tegen pesten is begonnen. Ook in het Vlaams Parlement bleef dit niet onopgemerkt. Om een krachtig signaal te geven aan Vlaamse volksvertegenwoordigers, nam de STIP IT-brigade - een groep jonge Ketnetters -  de plenaire vergadering vorige week namelijk over. Hun boodschap? Die was duidelijk!

STIP IT-brigade neemt plenaire vergadering over

Naar aanleiding van de Vlaamse Week tegen Pesten, lanceerde Ketnet zijn STIP IT-actie opnieuw. Tijdens de week van 18 tot 25 februari duiken de 4 stippen dan ook overal op als krachtig symbool tegen pesten. Ook in het Vlaams Parlement. Twee weken geleden werden de Vlaamse volksvertegenwoordigers tijdens de plenaire vergadering namelijk verrast door de jongeren van de Ketnet STIP IT-brigade.

Zij namen de vergadering over en spraken de volksvertegenwoordigers toe vanop het spreekgestoelte. Hun boodschap was duidelijk: "Pesten kan niet. En pesten stop je niet alleen, dus jullie moeten als parlementsleden het goede voorbeeld geven en meedoen." Hierop tekende de rest van de STIP-IT-brigade vier stippen op de handen van alle aanwezige Vlaamse volksvertegenwoordigers. 

Relevante themas

Thema Vlaams Parlement

Vlaams Parlement

Scroll to top