U bent hier

Vrijdag 10 april zijn de website en de webservices niet beschikbaar

Op vrijdag 10 april zijn de website www.vlaamsparlement.be en de webservices niet beschikbaar.
Er is een technisch onderhoud van alle informaticasystemen.
De werken starten om 07:00u en duren tot 09:00u.
Om de impact van de onderhoudswerken te beperken, vindt het onderhoud ’s ochtends vroeg plaats.
Onze excuses.

Te gast: Davidsfonds Academie

Op vrijdag 8 maart 2019 organiseert Davidsfonds Academie in samenwerking met het Vlaams Parlement een lezing door prof. dr. Dave Sinardet 'Verkiezingen 2019: wat staat er op het programma?'. Na de gemeenteraads- en de provinciale verkiezingen komen dit voorjaar de federale, regionale en Europese parlementen aan bod. Met deze lezing maakt men u wegwijs in het politieke landschap van Europa en België, en werpt men daarbij ook een blik op de toekomst.
Davidsfonds Academie