U bent hier

Nieuws

Op 11 juli viert Vlaanderen de Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Dit jaar vond de 11 juliviering van het Vlaams Parlement omwille van de coronacrisis uitzonderlijk niet plaats in het stadhuis van Brussel, maar in de Plantentuin van Meise.
Liesbeth Homans
Een afscheid van twee bekende gezichten, debatten over de wachtlijsten voor sociale huurwoningen en een hoorzitting over Vlaamse economie en innovatie. Wat stond er de afgelopen week op het menu van het Vlaams Parlement? Een overzicht!
Journaliste Linda De Win interviewt Wouter Beke tijdens uitzending van Villa Politica
De opstart van de commissie PFAS-PFOS, een krachtig signaal tegen de Hongaarse LGBTQI-wetten en bezorgdheid over sociale dumping in de bouwsector. Welke opvallende zaken kleurden de week van het Vlaams Parlement? Een overzicht.
De geboorte van een nieuwe parlementaire onderzoekscommissie, een hoorzitting over de toekomst van het Vlaamse energiebeleid en een ode aan onze fantastische poetsploeg. Voor we de zomer induiken, trakteren we je eerst nog op een goedgevuld weekoverz
Een babbel in onze archiefbunkers met archivaris Niels Plas, pittige debatten rond de vervuiling van de Oosterweelwerf, nieuwe decreten en nog veel meer. Wat gebeurde er deze week in het Vlaams Parlement? Een overzicht!

Pagina's

Abonneren op Nieuws