Het parlement in coronatijden

Het Vlaams Parlement werkt verder, ook in voortdurende coronatijden. Er zijn enkele aanpassingen doorgevoerd om de parlementaire werking coronabestendig te maken.

Lees hier meer over het parlement in coronatijden  

Agenda

Actueel

Dossier

Aanpassing van de begroting 2021

De Vlaamse Regering houdt minstens en keer per jaar een begrotingscontrole. Ze dient dan ontwerpen van aanpassingen op de begrotingsdecreten (middelen en uitgaven) van het lopende jaar in bij het Vlaams Parlement, en als dat nodig is, een programma..
coronavirus

Dossier

Corona

In dit dossier worden de parlementaire documenten in verband met het Vlaamse coronabeleid samengebracht en verwijzingen naar bijkomende informatie opgenomen.

Dossier

Gezondheid

Met zijn Gezondheidsbeleid stuurt de Vlaamse Overheid de werking van de ziekenhuizen, verpleeginstellingen, psychiatrische inrichtingen enz. Verder regelt de Vlaamse Overheid ook de preventieve gezondheidszorg.

Vlaams Parlement in beeld

(Her)bekijk de plenaire vergaderingen
Bekijk de plenaire vergadering

Ook te (her)bekijken via de agenda en de pagina van de plenaire vergadering.

(Her)bekijk de commissievergaderingen(Her)bekijk de commissievergaderingen

Ook te (her)bekijken via de agenda en de pagina's van de commissies.

(Her)bekijk op vlaamsparlement.tv(Her)bekijk op vlaamsparlement.tv

(Her)bekijk ook via de kanalen 42 (Telenet), 80 (Orange) en 175 (Proximus TV)

Nieuws

De geboorte van een nieuwe parlementaire onderzoekscommissie, een hoorzitting over de toekomst van het Vlaamse energiebeleid en een ode aan onze fantastische poetsploeg. Voor we de zomer induiken, trakteren we je eerst nog op een goedgevuld weekoverz