U bent hier

Begroting 2017

Dit dossier geeft een beeld van hoe de begroting 2017 wordt behandeld in het parlement, en uit welke documenten ze is samengesteld. Alle begrotingsdocumenten en de beleidsbrieven van de Vlaamse ministers staan in een overzichtelijke tabel bij elkaar.
Illustratieve foto begroting 2017

Andere dossiers

Dossier

Aanpassing van de begroting 2016

Na zes maanden in een kalenderjaar past de Vlaamse Regering de begroting voor het jaar aan op basis van nieuwe gegevens over de uitgaven en ontvangsten. Dit dossier bevat alle begrotingsdocumenten voor de begrotingsherziening 2016.
Illustratie begroting

Dossier

Aanpassing van de begroting 2017

Na zes maanden in een kalenderjaar past de Vlaamse Regering de begroting voor het jaar aan op basis van nieuwe gegevens over de uitgaven en ontvangsten. Dit dossier bevat alle begrotingsdocumenten voor de begrotingsaanpassing 2017.

Dossier

Begroting

De diensten van de Vlaamse Overheid maken elk jaar een begroting. Dat is de jaarlijkse inschatting van de inkomsten, en de belastingen die daarvoor moeten worden geheven, en de jaarlijkse planning van de uitgaven.
Begroting

Dossier

Begroting 2018

Dit dossier geeft een beeld van hoe de begroting 2018 wordt behandeld in het parlement, en uit welke documenten ze is samengesteld. ...