U bent hier

In de kijker

Toekomst Memorial Van Damme

De Memorial Van Damme zal nog tot 2020 in het Koning Boudewijnstadion kunnen plaatsvinden, maar daarna wordt het stadion afgebroken. Hierdoor is er geen atletiekpiste meer in België waar dergelijk sportevenement kan plaatsvinden en zal de Memorial Van Damme wellicht naar het buitenland moeten verhuizen. De kandidatuur voor het Europees Kampioenschap atletiek in 2022 komt daardoor ook in het gedrang. Zal minister Philippe Muyters maatregelen nemen om de Memorial Van Damme in Vlaanderen te houden? Wil de Vlaamse Regering deel uitmaken van de werkgroep die het BOIC zal oprichten?

Video

Agenda

111 (2014-2015)
Externe sprekers
Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Verslaggevers
Caroline Bastiaens en Yamila Idrissi

15:00 uur

van Joris Poschet aan minister Philippe Muyters
2652 (2014-2015)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.