U bent hier

In de kijker

Opvolging teruggekeerde Syriëstrijders

De burgemeester van Vilvoorde maakt zich ongerust over het fenomeen van teruggekeerde Syriëstrijders. Hij krijgt naar eigen zeggen te weinig informatie over hoe de federale veiligheidsdiensten deze jongeren opvolgen, en hekelt de manke coördinatie. Deelt minister Liesbeth Homans de mening van de burgemeester? Hoe werken de lokale taskforces op dat vlak? Is er overleg met het College van procureurs-generaal?

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.