U bent hier

In de kijker

Evaluatie staatsbezoek China

Onlangs bracht minister-president Geert Bourgeois, samen met de ministers-presidenten van de andere gewesten, een staatsbezoek aan China. Er werd blijkbaar een contract gesloten over een Chinees investeringsproject in Louvain-La-Neuve, terwijl er aan Vlaamse kant geen schot komt in de bouw van een China Brand Center in Willebroek. Is Vlaanderen nog interessant voor Chinese investeerders? Welke resultaten zijn er geboekt ten gunste van Vlaamse bedrijven? Heeft de minister-president cijfers over de inspanningen die FIT, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, levert om buitenlandse investeringen aan te trekken?

Verslag

van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
2506 (2014-2015)
van Lydia Peeters aan minister Geert Bourgeois
2754 (2014-2015)

Agenda

van Güler Turan aan minister Geert Bourgeois
2506 (2014-2015)
van Grete Remen aan minister Geert Bourgeois
2755 (2014-2015)
van Lydia Peeters aan minister Geert Bourgeois
2754 (2014-2015)

Aanwezigheden

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.