U bent hier

In de kijker

VRT richt nieuw digitaal productiehuis op

De VRT gaat een nieuw digitaal productiehuis oprichten met een webbureau, en zal 30 procent van de aandelen van dat productiehuis in handen hebben. De VRT wil op die manier haar digitale achterstand inhalen. Kan de VRT dit op eigen initiatief doen? Strookt dit met de taak van de VRT inzake digitale evolutie? Wat denkt minister Sven Gatz hierover? Werkt dit initiatief markversterkend of marktverstorend?

Video

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)
77 (2014-2015)
Externe sprekers
Tim Raats (senior researcher iMinds-SMIT)
Verslaggever

11:00 uur

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.