U bent hier

In de kijker

Nieuwe beheersovereenkomst VRT: hoorzitting en bespreking jaarverslag 2014 met de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM)

Agenda

71 (2014-2015)
Externe sprekers
Peter Sourbron (Voorzitter van de algemene kamer van de VRM), Luc Van den Brande (voorzitter raad van bestuur VRT), Leo Hellemans (gedelegeerd bestuurder ad interim van de VRT), Sophie Cooreman (Algemeen directeur Financiën VRT) en Peter Claes (algemeen directeur Media & Productie, VRT)
Verslaggever
72 (2014-2015)
Externe sprekers
Luc Van den Brande (voorzitter raad van bestuur VRT) en Leo Hellemans (gedelegeerd bestuurder ad interim van de VRT)
Verslaggevers

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.