U bent hier

In de kijker

Hervorming strategische adviesraden

De Vlaamse Regering wil het aantal adviesraden binnen de Vlaamse overheidsdiensten verminderen, en stelde daartoe een ontwerp van decreet op. De leden van de commissie bespreken en stemmen eventueel over dit ontwerp van decreet.

Agenda

van Wouter Vanbesien aan minister Geert Bourgeois
1989 (2014-2015)
van Ward Kennes aan minister Geert Bourgeois
2033 (2014-2015)
van de Vlaamse Regering, verslag door Jan Bertels
368 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.