U bent hier

In de kijker

Weekbladen van Sanoma naar De Persgroep

Onlangs raakte bekend dat De Persgroep de uitgave van een aantal weekbladen van Sanoma overneemt. Ontstaat door de concentratie van titels bij één groep niet het risico op verschraling van het medialandschap? Wil minister Sven Gatz de opdracht van de Vlaamse Regulator voor de Media uitbreiden? Zal hij middelen vrijmaken voor ondersteuning van alternatieve media?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.