U bent hier

Krokusreces

Het Vlaams Parlement is in reces van maandag 24 tot en met vrijdag 28 februari 2020. De commissievergaderingen en de plenaire vergadering hervatten in de week van 2 maart.

De diensten blijven bereikbaar tijdens het reces

In de kijker

Transgenders in sportcompetitie

Transgenders sporten weinig, onder andere omdat de Vlaamse sportfederaties vrijwel geen transgenderbeleid hebben. Internationaal gelden wel al regels voor transgenders in competitie, bijvoorbeeld in verband met het testosterongehalte van vrouwen na een geslachtsoperatie. Wil minister Philippe Muyters de sportfederaties aansporen om regelgeving op te stellen zodat transgenders aan competitiewedstrijden kunnen deelnemen?

Agenda

van Imade Annouri aan minister Philippe Muyters
1996 (2014-2015)
van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
2228 (2014-2015)
van de Vlaamse Regering
19-A (2014-2015) nr. 1
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Bevoegdheid Sport van Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Benoeming van een verslaggever, bespreking en indicatieve stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.