U bent hier

In de kijker

Eurosong: samenwerking VRT en RTBF

De VRT en de RTBF selecteren om de beurt een artiest voor het jaarlijkse Eurovisiesongfestival, maar kiezen soms voor een kandidaat uit het andere landsgedeelte. Zou het niet goedkoper zijn als de twee zenders hierover samenwerken? Hoe zou de verdeling van kosten en winsten zijn indien België nog eens wint?

Verslag

Agenda

van Tine Soens aan minister Sven Gatz
2136 (2014-2015)
van Manuela Van Werde aan minister Sven Gatz
2167 (2014-2015)
van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
2237 (2014-2015)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
2266 (2014-2015)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.