U bent hier

In de kijker

Onderwijsdecreet XXV en kwaliteitsdecreet hoger onderwijs: eindstemming

De leden van de commissie stemmen over twee ontwerpen van decreet: het ontwerp van verzameldecreet Onderwijs XXV en het ontwerp van decreet dat het stelsel van kwaliteitszorg en accreditatie in het hoger onderwijs wijzigt.

Verslag

324 (2014-2015) nr. 2
van de Vlaamse Regering
325 (2014-2015) nr. 1
325 (2014-2015) nr. 4

Agenda

van de Vlaamse Regering
325 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Gemeenschapsaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.