U bent hier

In de kijker

Verslag van het Rekenhof over sociale woningen: beleid en financiering

Het Rekenhof stelde een verslag op over het beleid van de Vlaamse overheid inzake sociaal wonen, en de financiering ervan. De leden van de commissie bespreken dit verslag samen met vertegenwoordigers van het Rekenhof en met minister Liesbeth Homans.

Video

Verslag

van Ann Brusseel aan minister Liesbeth Homans
2611 (2014-2015)
37-E (2014-2015) nr. 2

Agenda

van Ann Brusseel aan minister Liesbeth Homans
2611 (2014-2015)
van het Rekenhof
37-E (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Griet Coppé
Bespreking met vertegenwoordigers van het Rekenhof en met Liesbeth Homans, Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.