U bent hier

In de kijker

Muzieksector luidt de alarmbel

De verkoop van zowel cd’s als digitale albums loopt al jaren sterk terug, en streamingdiensten kunnen deze achteruitgang niet compenseren. De muzieksector vraagt een strenger optreden van de overheid tegen illegaal downloaden, en ook de oprichting van een muziekfonds. Zal minister Sven Gatz gehoor geven aan deze oproep? Zal hij overleg plegen met zijn federale collega’s over de fiscale mogelijkheden?

Agenda

van Güler Turan aan minister Sven Gatz
1959 (2014-2015)
van Ann Soete aan minister Sven Gatz
2009 (2014-2015)
van Bart Caron aan minister Sven Gatz
2016 (2014-2015)
van Marius Meremans aan minister Sven Gatz
2072 (2014-2015)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.