U bent hier

In de kijker

Afbouw ecologiepremie?

De Vlaamse Regering geeft ecologiesteun aan bedrijven die investeren in schone technologieën. De voorbije jaren is het aantal ecologiepremies drastisch gedaald: het aantal aanvragen loopt terug en de middelen worden ook afgebouwd. Hoe tekent minister Philippe Muyters zijn ecologisch beleid uit? Zal hij de ecologiesteun opnieuw optrekken?

Agenda

van Bart Van Malderen aan minister Philippe Muyters
1875 (2014-2015)
van Emmily Talpe aan minister Philippe Muyters
1931 (2014-2015)
van Bart Van Malderen aan minister Philippe Muyters
2042 (2014-2015)
van Bart Van Malderen aan minister Philippe Muyters
2044 (2014-2015)
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.