U bent hier

In de kijker

Hervorming openbaar vervoer: van basismobiliteit naar basisbereikbaarheid

Video

Agenda

46 (2014-2015)
Externe sprekers
Jan Vermeulen (vertegenwoordiger voor VVSG), Frans De Wachter (algemeen directeur VLAM), Ariane De Meyer (vertegenwoordiger van Netwerk tegen Armoede), Peter Heirman (vertegenwoordiger van Netwerk tegen Armoede), Johan Van Reeth (vertegenwoordiger van Studiebureau Buur), Roger Kesteloot (directeur-generaal VVM - De Lijn), Luc Jullet (vertegenwoordiger van FBAA), Pierre Steenberghen (vertegenwoordiger van de Taxifederatie GTL), Sven Huysmans (vertegenwoordiger van Blue-bike) en Mieke Broeders (vertegenwoordiger van Enter vzw)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.