U bent hier

In de kijker

Hervorming openbaar vervoer: van basismobiliteit naar basisbereikbaarheid

Video

Agenda

46 (2014-2015)
Externe sprekers
Jan Vermeulen (vertegenwoordiger voor VVSG), Frans De Wachter (algemeen directeur VLAM), Ariane De Meyer (vertegenwoordiger van Netwerk tegen Armoede), Peter Heirman (vertegenwoordiger van Netwerk tegen Armoede), Johan Van Reeth (vertegenwoordiger van Studiebureau Buur), Roger Kesteloot (directeur-generaal De Lijn), Luc Jullet (voorzitter van het VRA Bus Comité van de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers (FBAA)), Pierre Steenberghen (vertegenwoordiger van de Taxifederatie GTL), Sven Huysmans (vertegenwoordiger van Blue-bike) en Mieke Broeders (vertegenwoordiger van Enter vzw)
Verslaggevers
Karin Brouwers en Joris Vandenbroucke
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.