U bent hier

In de kijker

Hervorming openbaar vervoer: van basismobiliteit naar basisbereikbaarheid

Video

Agenda

44 (2014-2015)
Externe sprekers
Paul Van Doninck (openbaarvervoerexpert van Zweden), Finn Kock Sørensen (openbaarvervoerexpert Denemarken), Miguel Vertriest (Supporters Openbaar Vervoer), Bert Dhondt (Supporters Openbaar Vervoer), Jan Coolbrandt (ACV vakbond), Goedele Sannen (vertegenwoordiger VOKA), Jacques Peeters (Vertegenwoordiger TreinTramBus) en Frank Van Thillo (algemeen secretaris Mobiliteitsraad van Vlaanderen (MORA))
Verslaggevers
Karin Brouwers en Joris Vandenbroucke
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.