U bent hier

In de kijker

Moeilijkheden voor werking nieuwe afdeling vastgoedtransacties

De nieuwe afdeling vastgoedtransacties van de Vlaamse overheid komt slechts traag op gang: sinds de overheveling van het federale aankoopcomité naar het Vlaamse Gewest heeft deze dienst geen toegang meer tot belangrijke databases en tools van de FOD Financiën. Nochtans zijn die nodig voor het opzoeken van kadastrale gegevens, vergelijkingspunten en eigendomstitels. Waarom zijn die gegevens niet raadpleegbaar voor de nieuwe afdeling? Hoe wil minister Annemie Turtelboom deze kwestie oplossen?

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.