U bent hier

In de kijker

Regeringsnota Kunsten: hoorzitting met verschillende organisaties

Video

Agenda

van Sven Gatz
309 (2014-2015) nr. 1
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Marius Meremans
Hoorzitting met vertegenwoordigers van: - Strategische Adviesraad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) - Overleg Kunstenorganisaties (oKo) - Nieuw Internationaal Cultureel Centrum (NICC) - Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra (VVC) - Overleg Kunstinstellingen Vlaamse Overheid

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.