U bent hier

In de kijker

Koepel van digitale media uit zijn zorgen in open brief

Media.21, de koepel van digitale media, vraagt in een open brief aan onder andere de Vlaamse overheid dat het mediabeleid meer oog zou hebben voor kleinere en innovatieve initiatieven. Die krijgen naar eigen zeggen te weinig aandacht in verhouding tot de grote krantengroepen en mediabedrijven. Zal minister Sven Gatz gehoor geven aan deze oproep? Hoe wil hij de diversiteit van de media bevorderen? Zal hij overleg plegen met zijn federale collega?

Video

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.