U bent hier

In de kijker

Visienota Kunstendecreet

In uitvoering van het Kunstendecreet van 2013 stelde minister Sven Gatz een visienota op, waarin hij zijn beleidsvisie voor de kunsten uitwerkt. De minister licht deze nota toe in de commissie.

Agenda

Visienota van Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel, in uitvoering van het Kunstendecreet van 13 december 2013
Toelichting door de minister Gatz

Aanwezigheden

Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.