U bent hier

In de kijker

Binnenlandse adoptie

Met een conceptnota kunnen parlementsleden wegen op het beleid: ze signaleren daarin lacunes in de regelgeving en doen suggesties voor verbetering. Verschillende leden hebben een conceptnota ingediend in verband met binnenlandse adoptie. Hierover houden de leden van de commissie een hoorzitting met: Ariane Van Den Berghe, Vlaams adoptieambtenaar; Vertegenwoordigers van het Steunpunt Adoptie; Vertegenwoordigers van het Vereniging voor Adoptiekind en Gezin; Vertegenwoordigers van Pleegzorg Vlaanderen

Video

Agenda

van Katrien Schryvers, Vera Jans, Cindy Franssen, Griet Coppé, Dirk de Kort en Sonja Claes
229 (2014-2015) nr. 1
233 (2014-2015) nr. 1
Hoorzitting met als sprekers: - mevrouw Ariane Van Den Berghe, Vlaams adoptieambtenaar - Steunpunt Adoptie - Vereniging voor Adoptiekind en Gezin - Pleegzorg Vlaanderen
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.