U bent hier

In de kijker

Demografische evolutie en gevolgen daarvan in Brussel en brede rand: derde hoorzitting

Video

Agenda

49 (2014-2015)
Externe sprekers
Filip De Maesschalck (onderzoeker Steunpunt Sociale Planning Vlaams-Brabant), Peter Cabus (secretaris-generaal Ruimte Vlaanderen), Chris Kesteloot (professor afdeling geografie KULeuven) en Eva Fonteyn (projectcoördinator Reconversie Vilvoorde-Machelen)
Verslaggevers
Karl Vanlouwe, Joris Poschet en Yamila Idrissi
Derde hoorzitting. Vervolg van de hoorzitting op 29 april over de gevolgen op diverse domeinen, en stads- en regionale ontwikkeling.
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.