U bent hier

Video

Agenda

26 (2014-2015)
Externe sprekers
Jean-Pierre Hermia (medewerker Brussels Instituut voor Statistiek en Analyse), Michel Vandenbroeck (professor UGent), Patrick Deboosere (professor VUB), Astrid Sierens (vertegenwoordiger Brussels Instituut voor Statistiek en Analyse), Edwin Pelfrene (Studiedienst Vlaamse Regering) en Edith Lodewijckx (Studiedienst Vlaamse Regering)
Verslaggevers
Karl Vanlouwe en Joris Poschet
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.