U bent hier

Video

Agenda

van Lionel Bajart aan minister Philippe Muyters
1388 (2014-2015)
van Freya Saeys aan minister Philippe Muyters
1401 (2014-2015)
van Rob Beenders aan minister Philippe Muyters
1519 (2014-2015)
27 (2014-2015)
Externe sprekers
Joseph Allijns (voorzitter van KV Kortrijk), Patrick Janssens (algemeen directeur van KRC Genk), Guy Craybex (voorzitter van de Nationale Voetballiga), Dirk Vos (ondervoorzitter van de federatie Belgian Supporters), Gert Van Dyck (voorzitter van supportersorgaan Malinwa) en Bart Van de Venster (voorzitter van ACT as One)
Verslaggevers
Peter Wouters en Rob Beenders

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.