U bent hier

In de kijker

Schorsingen op school

Het aantal leerlingen dat van school wordt gestuurd, stijgt sterk. Schorsingen op het einde van het schooljaar hypothekeren daarenboven de slaagkansen van de leerlingen. Schorsen de scholen op onafhankelijke wijze? Ziet minister Hilde Crevits heil in de oprichting van een externe klachtencommissie? Welke initiatieven wil ze nemen?

Video

Verslag


Agenda

van Caroline Gennez aan minister Hilde Crevits
1242 (2014-2015)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.